torsdag 14 mars 2013

Det står som spön i backen!

Vi vet ju att regnperioden är på gång nu under mars och vi har varit lite nyfikna på hur det kommer at te sig. Ett par nätter har vi vaknat av att det regnat, men när vi vaknat har regnet upphört och marken torkar upp på någon timme.
Utom idag.
När Noah och jag var nere på gården och lekte lite med grannarna (Noah lekte, jag pratade nog mest...) kände vi plöstligt hur ett par stora droppar träffade mig i nacken. Vi tog med oss leksakerna och gick in.
Tur var väl det.
Ett par minuter senare stod regnet som spön i backen, hundar och katter föll liksom furor från himlen!
De stackars arbetarna, som dagen till ära målade om kantlinjerna på vår parkering, fick snabbt springa in för att inte hinna skyla sig från regnet. Vi får hoppas att det är inte är vattenbaserad färg de använder...


Så nu sitter vi här inne i vår lägenhet, med lamporna tända för det blir ju så mörkt när det börjar regna! Noah har somnat och då blir det dessutom så tyst, så Paul tog tillfället i akt att ostört kolla på basket på paddan. Regnet har lugnat sig lite och vi tror det blir en fin eftermiddag. Men vi stannar inne en liten stund till.


 
Vi har satt upp några av bildern vi fick igår. Väggen blir så mycket finare och Noah går redan och pekar på bilderna och berättar, låter det i alla fall som, vilka det är på dom. För att var säkra på att han säger rätt namn, upprepar vi det lite pedgogiskt. Så nu har vi alltså en Wall of Fame på Redd Apartments no 69! Känner ni att ni vill vara med på den, skicka jättegärna en bild på er så sätter vi upp den! Vi ska också se vad vi har i våra datorgömmor, men då har ni ju inget att säga till om vad det gäller fotokvalitet och fotogenetic... ;)
Tanken är att större delen av väggen ska var fylld av familj och vänner om ett tag, så att Noah har koll på er när vi ses.

 
Början på Wall of Fame.
 
Långt borta men ändå nära...! <3
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar