fredag 4 oktober 2013

Familjehäng

De senaste dagarna har vi umgåtts!
Inte bara med varann, utan med andra familjer.
Och det är alltid så trevligt! :)

I stor sett varje dag blir det stående kaffe och småprat med grannarna, fam Fr.
H behöver vi inte längre fråga om han vill ha kaffe, för vi vet att han säger ja. Och vi brukar hinna avverka allt från världsfred, barnkonflikter och sportresultat till pedikyr, väskor och sopprecept innan vi avbryter för fruktstund för småkillarna.
Mysigt är vad det är!

Igår var fam A-son- K-sson här och käkade middag med oss. Barnen busade glatt efter maten och vi fick oss en omgång Plump innan det blev dags för hemförd. Mycket trevligt!

I tisdags åkte vi med fam W till Talisman och åt lunch för att fira att våra judgment. Där har de den godas sushi jag vet, köttet är alltid perfekt kryddat och stekt och  även all annan mat har imponerat på oss. Killarna, som vi tänkt skulle få leka av sig lite på lekplasten där, var dock mer interesserad av den stora ( köks-) katten som låg och jäste gött i gräset! ;)
Det blev även en liten tur till Rift, läderaffär med jättefina väskor, vilken en av dom numera är min, Kazuri, lerpärlsstället, och Kenya Kangas där kvinnor syr allt möjligt av kangastyger.
Därmed alltså lite shopping också.
En skön dag!

Idag skiner solen med en härlig värme och medan Paul umgås med Rahakillarna på fotbollsplanen sitter jag och väntar på att Noah ska vakna ur sin förmiddagsvila. Vi ska då bara gå ner till poolen och småhänga med de andra barnen, vilka  alltid slutar tidigare på fredagarna, och deras nannisar. Men utan pappa Paul, för han ska kolla upp sitt ben som gör att han fått låta bli squashen ett tag tillbaka.
Vi får se vad fysioterapeuten har att säga.
Men att fortsätta  umgås med trevligt folk, kan han ju knappast säga något om! ;)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar