söndag 24 februari 2013

Dagens djur

Vi brukar ju ha dagens djur, Paul och jag, t ex älg, ren, hare eller snok.
Här har de varit lite mer annorlunda djur.
Dagens djur 14 feb; giraffer.
Dagens djur 15 feb; kameleont.
Dagens djur 16 feb; geckoödla.
Dagens djur 18 feb; liten död orm på vägen.
Dagens djur 20 feb; fet råtta.
Gårdagen; Getingtrollslända.

Dagens djur är nog en av de små stenelefanterna vi såg på Masai Marknaden vi gick på i förmiddags. Den är på Yaya shoppingcenters tak varje söndag och de har otroligt mycket snygga tyger, sjalar,
Väskor, fat, skålar, afrikanska kläder, örhängen, armband, tavlor... Ja, you name it!Allt som du kan tänka på dig på en afrikansk marknad finns där, förutom mat!
Vi inhandlade två masaifiltar att ha på sofforna, två kartor målade på canvastyg, ett jättefina gult, blått och svart tyg vi nog ska ha på väggen någonstans och en stor bastkorg att ha Noahs leksaker i. Ja, sen köpte jag två armband.
Kanske inte riktigt för att vi behövde det, men... Jo, när jag tänkter efter tror jag faktiskt det var väldigt behövligt! :)

På eftermiddagen fick vi mycket trevligt fikabesök, faktiskt det först hittills. Våra svenska grannar två trappor över oss, K och L kom ner med sin två killar J och O, också dom adopterade från Kenya. De är himla trevliga och Noah blev väldigt glad över lite mer jämnåriga lekamligas, det märkes.
De hade just haft besök av den lokala guiden Salashi och höll på att planera en stor safari med ett par andra vänner i april.

Vi börjar också längta efter att åka på första safarituren.
Då kan vi börja snacka dagens djur...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar