fredag 31 maj 2013

Trehjuling

Noah fick sin trehjuling i går morse.
Det leendet gick inte att ta miste på, från öra till öra log han medan han tittade och petade på den blå cykeln med de runda, glada ögonen på framgaffeln som vi vecklade ut.
Han satte sig på den, nästan högtidligt.
Men sedan bar det av!
Från vardagsrummet ut i köket, tillbaka till vardagsrummet, en sväng ut i hallen mot sovrummen, tillbaka till vardagsrummet och så om igen, en bra stund.
Att få en vettig bild på honom var skvatt omöjligt!



När vi frukostskypade med Bettorp sprang han iväg och hämtade cykeln för att visa, mäkta stolt.



Nere på gården har han sedan fått träna att dela, vilket kanske inte är hans starkaste sida ännu... Men O, J  och T fick ändå åka i tur och ordning när Noah istället fick hålla i O's lilla tre cm stora plastkossa. Då sprang han nöjt iväg och lät de andra åka en stund.
Sak som sak liksom. ;)
Bara han fick åka sen.

Tusen tack Gunilla och Åke! <3



Paul fick ju en kenyansk fotbollströja häromdagen. Men när den provades under morgonen igår blev Noah lite avis och vill också ha den på sig. Väldigt snygga färger på vår lilla son, men även om det är bra att ha något att växa i kanske vi skulle försöka hitta någon i en lite mer passande storlek trots allt...

 
Igår kväll fick våa vänner L, J och deras fina Love äntligen sitt judgement så idag blev det både bilder på facebook, grattiskramar och bubbel på Gemina. Det är en trevlig tradition, det!

På tal  om tradition, kommer här två bildern från vår Mors dag middag. Tänk så kul man kan ha med breadsticks!

 

1 kommentar: