onsdag 29 maj 2013

Mysiga dagar

De senaste dagarna har vi haft jättefint väder.
Efter regnperioden ska det bli kallt, sägs det.
Och det är det. På mornarna.
Då är det skönt med en kofta när vi går ner och leker på gården med Noah.
Men så vid 10 händer något.
Solen börjar värma helt ljuvligt!
Och sedan slutar det inte,
Det är poolväder fram tills solen går ner!

Och hängt vid poolen har vi gjort en hel del.
Men vi har också varit på aerobics, både Paul och jag. Samtidigt!
Noah ska nämligen träna på att kunna ha grannarnas F som barnvakt eftersom det är dom som ska ha honom när vi ska på intervju ( utan barn) på Childrens Departmen nästa onsdag.
Tack och lov har Noah gillat dom sedan dag ett, och han har en god kompis i deras T och det har hittills går jättebra. På onsdag är det sedan upp till bevis.
Anar att det kommer gå alldeles utmärkt och att vi ( läs Fia) kommer sitta på Childrens och oroa mig alldeles i onödan...

Annars då? Tja...
Paul har varit på fotbollsträning på Raha och spelat squash med grannen H.
En nyanländ adotpivfamilj med sin lilla nya H var och fikade hos oss här på Redd för att se på en av lägenheterna. Ev kommer de bli Reddare i början av juni. Vi håller tummarna!
Vi har varit på tisdagsfika på Gemina och träffat ytterligare två ganska nya familjer, en från Holland och den andra från Norge, och jag och pappa M var en sväng till Kibera med lite saker till skolan.
Idag var jag med L och L till Toy market för att inhandla en fotbollströja till Paul.
Det blev lite annat också. Det är ju så billigt...! :)

En hel del häng har också det blivit med fam Th och M, två av våra bästa kompisfamiljer vi har här nere, eftersom de åker tillbaka till Sverige nästa vecka. Det kommer bli tomt efter dom, men skönt att veta att vi ses hemma i höst.

Vi får ju besök av A och M i juni, T i början av juli och min syster med familj i slutet av juli, så nu bokar vi safari och kusten för fulla muggar! Det har blivit en del Skypeande, facebookande, mailande och googlande dessa kvällar!

I eftermiddags kom Paul hem med en blå liten hopfällbar trehjuling till Noah, en present från Bus- Gunilla, Noahs gammelfaster. Vi har ännu inte hunnit packa upp den, men vi kan knappt vänta på att få se Noahs min imorgon bitti när han får den...!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar