fredag 24 maj 2013

Första hearingen avklarad!

I morse var det en liten kille som var jätteglad över att hans mamma och pappa gick upp redan halv 7. Båda två!
De som i vanliga fall vid samma tid envist tjatar att det är natt ännu, att han ska sova lite till eller låter honom vila tyst på med en av dom på soffan i vardagsrummet för att slutligen ibland få titta på baby tv, klev nu upp båda två!
Varför han prompt skulle ta på sig den där skjortan, dom där långa byxorna och de blanka skorna hade han mindre förståelse för, men vadå, de var ju uppe båda två!
Att de sedan tog på sig betydligt finare kläder än vanligt gjorde honom lite förvirrad.
Att något var på gång förstod han när leksaker, frukt och många mariekex packades ner.
Men vad?
I taxin började han förstå vad de pratade om.
Hearing!
Jaha, det var äntligen dags för det där första mötet med domaren som de pratat om, för att han skulle få bli son på pappret också.
Inte bara i deras hjärta.
Nu var han med!

Ja, om Noah fattade eller inte har vi ingen aning om, men han var lugn som en filbunke när vi var på High Court, lekte fint med leksakerna som en annan liten kompis där hade med sig och somnade slutligen i selen tio minuter innan vi skulle in till domaren.
Det hela gick väldigt smidigt. En ca 1,5 ttimmars väntan och sedan knappa 4 minuter inne hos en domare som i stort sa "Godkänner" och så var det klart!
Jätteskönt!
Vi som varit lite förberedda på en heldag!

Familjen Strickson förevigade efter första hearingen!

Väl hemma igen, passade vi på att gå iväg till New Life för att väga Noah. Han hade gått ner lite, men väger ändå 11 kg så det går ingen nöd på honom, men vår lillkille hade däremot vuxit en cm till! Så gott som 80 cm är han nu!

Vi hängde lite vid poolen och njöt av den härliga värme vi haft i ett par dagar och sedan var det dags för det traditionella bubblet som man bjuder på om hearingen gått bra ( dvs om den blivit av).
I en härlig eftermiddagssol trängdes vi således fem familjer mellan husen här på Redd, drack juice och bubbel, jagade barn som försökte äta upp alla salta pinnar och melonbitar och småpratade tills det var dags för kväll.

Och den blev för min del en mysig middag med två Lindor, en Lina och en Sandra på Osteria och ett par goda drinkar på Casablaca intill innan det blev hemgång = sänggång.

Härlig dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar