söndag 18 augusti 2013

Helghäng

Man ska göra det man är bra på, och det har våra kernyavänner verkligen gjort de senaste dagarna.
De har hängt med oss!
I fredags var det Linda och Th som hängde med mig och Noah nere på gården och gofikade med oss, medan papporna Hasse, Edvin och Johan hängde med Paul bland skor och saker på Toi Market.

I lördags blev det återigen häng på Toi Market, men för min del och med Judith. Vi kom hem med långbyxor och långärmade t-shirtar till både Judiths dotter Brethany och Noah, vilka båda två rännt iväg så de börjar växa ur sina kläder.  Det hanns med lite fikahäng i trädgården i den varma eftermiddagssolen innan regnet kom.

Lite senare, när barnen somnat, kom fam Fr och fam Å hit och spontanhängde över mat och kortspel. Och återigen vann England mot Sverige.. Det är ett enda turspel, det där Plump...

Idag kom fam AL och hängde med oss och Noah fick en hel förmiddag med E. Vi åt pannkakor, hängde i trädgården, på golvet bland leksakerna och i köket, där vi på gått konstigt sätt visst alltid hamnar.... ;)

Nu ligger vi på soffan, Paul och jag. 
Eler hänger, rättare sagt.
Noah sover gott sin eftermiddagslut, det tillfälliga regnet har just upphört och solen börjar återigen värma genom fönstret.
Hänga här är också ganska gött. 
Tycker vi är ganska bra på det om jag får säga det själv.
Och som sagt, man ska göra det man är bra på. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar