fredag 23 augusti 2013

Fredagsmys

Ibland kan det vara mysigt att bara vara.
Den här veckan har blivit en sådan då vi haft mycket för oss, både Paul och jag och det har känts lite som att lägga pussel vissa dagar. Ett trevligt pussel, men ändå ibland lite mycket bara för att vi just inte hunnit att bara vara med varann. Vi, vår lilla familj.
Kanske har det känts mycket också för att Noah varit lite febrig och förkyld så vi inte ville ta med oss honom ut på saker.
Idag var han äntligen feberfri, men det har varit en trött kille (somnade två timmar innan middagsvilan...) som haft lätt till tårar.
Så idag fick bli en mysdag med familjen.
Lite yoga blev det för mig först, då när Noah ändå sov.
Men sedan lekte vi nere på gården, gick till Prestige och åt glass,  handlade lite på Nakumatt och väl hemma blev det fredagsfika med Hasse, Linda och en, särskilt av Noah, efterlängtat Th.

Skål, kompis!

Inte meningen men lika som bär...

Rännstensungar

Istället för egenlagad middag på kvällen blev det senare hämtmat från den närliggande kenyanska lilla restaurangen Urban Spoon.
Intressant mat, minsann.
Ena rätten, en vegetarisk gryta, var jättegod med smaker Paul kände igen från när han jobbade på båten till Zanzibar och hans kenyanske kock lagade " hemmamat".
Den andra, en kycklinggryta, inte lika. Ganska träig och trälig i smaken.
Ber man dessutom specifikt om att inte få någon koriander i och det sedan är den smak som mest  genomsyrar maten, så blir det ingen topp tio.
Men Noahs fish fingers var de godaste vi smakat på! Riktig hemgjorda, gripvänliga och smakrika!

Nu sitter vi och fredagsmmyset framför tvn där Vin Diesel letar efter sin frus mördare, vi smuttar på varsin kaffe och en bit Lindt mörk choklad ligger och väntar på att få smälta gott på tungan.
Noah sover gott.
Vi har skypat med Kottbo och tittat på barnvagnar på Blocket.
Ja, sånt gör vi när vi har fredagsmys! ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar