söndag 7 juli 2013

I väntan på nästa besök....

...passar jag på att skriva lite.
Paul och Noah sover middadag, men jag är lika vaken som jag alltid är när jag är lite förväntansfull.
Tess och Åsa kommer typ när som helst, ska stanna med oss i Nairobi i fem dagar och drar sedan iväg på samma resa som vi gjorde: Tsavo och kusten. Det ska bli jätteroligt att få hänga lite igen med "hemma".

Dagarna som gått har gått fort. Det gör ju lätt det när man har trevligt.
Vi, tillsammans med fam Å, har varit på mycket trevligt födelsedagsmiddag, i dubbel bemärkelse liksom, hemma hos fam Fr och blivit sådär rejält bortskämda med god mat att vår egen känns lite trist...
Vi har badat i Geminapoolen och i vår egen eftersom vi haft värsta sommarvädret ett par dagar. Det har vi inte varit bortskämda med på ett tag.
Ja, nu pratar vi kenyansk bortskämdhet, tänk på det.
När vi pratat kallt är det som en kall svensk sommardag på förmiddagen, och vid lunch går vi återigen i linne och shorts. Men nu har solen strålar värmt redan från morgonen och vi har njutit av att svalka oss i den kalla poolen.
Vi har varit och handlat, vilket vi gör nästan dagligen.
Paul har spelat fotboll på Raha, hjälpt en av pojkarna som höll på att komma lite fel att hitta tilbaka hem till Raha igen och kommit hem, som vanligt efte varje tillfälle, bubblandes sv massor av tankar, insikten och roliga historier.
Idag var vi på W's födelsedagskalas, en annan himla mysig tillställning. W och hans familj bor på Cedar Springs, en aningen finare och lyxigare stäle än vårt, alldeles intill Junction. Vi njöt tårta, såpbubblor och trevligt sällskap.

Alltså, det ÄR verkligen väldigt trevliga människor här nere!
Vilken tur! ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar